CREËER JOUW EIGEN STAR WARS™ HERO.

 

Wie zou jij zijn als je een Star Wars held was? Een oude, wijze Jedi Master? Een Twi’lek? Of misschien wel een Ewok met fighter-pilot expertise?

Dit is je kans! Laat je gevoel spreken, wees creatief en creëer jouw unieke, eigen Star Wars Hero. Herontdek de onvergetelijke Star Wars personages op een totaal nieuwe manier en verken tegelijk je eigen identiteit door middel van één simpele en diepzinnige vraag: What forces shape you?

Uitgerust met een audiotour en een RFID polsband ervaart de bezoeker een identity quest waarbij aspecten het eigen karakter gecombineerd worden met fictieve elementen uit het Star Wars universum.

Deze unieke interactieve ervaring is verweven met de collectie; zo loopt de identity quest langs tien interactieve stations als een rode draad door de hele tentoonstelling.

Ontdek in welk opzicht de personages in Star Wars net als wij zijn, wat we gemeenschappelijk hebben en wat ons onze individuele identiteit geeft. Tegelijk tonen ‘making-of’-onderdelen de verhalen achter de ontwikkeling van de vele iconische Star Wars personages. Er wordt uitgelegd wie ze zijn, maar ook hoe alternatieve keuzes van hen heel andere karakters hadden kunnen maken.

Aan het einde van de tentoonstelling wordt voor iedere bezoeker het unieke Star Wars personage onthuld. Deze creatie is vervolgens online te delen met familie en vrienden. 

Top