PRAKTISCHE INFORMATIE

 

JE BEZOEK PLANNEN

 

Openingstijden
De tentoonstelling is alle dagen van de week geopend en heeft de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag  09:30 – 17:00
Zaterdag                           09:30 – 18:00
Zondag                              09:30 – 17:00
 

Vervoer
Auto – Bij Pathé CineMec Utrecht is voldoende parkeergelegenheid aan de voor- en achterzijde. Er zijn ook mindervaliden parkeerplaatsen beschikbaar. Aan beide zijden geldt betaald parkeren.

 

Openbaar vervoer – Plan je reis naar station Utrecht Leidsche Rijn, dit station is te bereiken met zowel de trein als stadsbus. Vanaf het station ben je na een korte wandeling van 5 minuten gearriveerd op locatie. Let op: bij dit station biedt NS geen assistentieverlening aan.

 

Mindervaliden
De tentoonstelling is toegankelijk voor mindervaliden. Mindervaliden en hun begeleiders kunnen met reguliere tickets de tentoonstelling bezoeken. Ook zijn er mindervaliden parkeerplaatsen.

 

Tijdslots
Voor een goede spreiding van de bezoekersstroom, werken we met zogenoemde tijdslots. Een tijdslot is het door jou gekozen tijdstip om de tentoonstelling te betreden. Eenmaal binnen kun je zo lang blijven als je wil en de tentoonstelling op je gemak bekijken. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt gemiddeld anderhalf uur.
Tijdslot onverhoopt gemist?
In dat geval proberen we je naar binnen te laten in een later tijdslot. Voorwaarde is dat de capaciteit dit toelaat, dus kom op tijd!

 

Audioguide
De audioguide is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Ook de informatie op de borden in de expo is in beide talen te lezen.

 

Merchandise
Een leuk aandenken mee naar huis nemen? Aan het einde van de tentoonstelling is er een speciale STAR WARS Identities merchandise shop met een zeer uitgebreid aanbod! 

 

Eten en drinken
Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen naar de tentoonstelling. In de foyer van Pathé CineMec is een ruim aanbod aan eten en drinken.

 

Fotografie
Het is toegestaan om voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik foto’s  maken. Zet wel je flitser uit. Dit kan storend zijn voor je medebezoekers. Het maken van video’s is niet toegestaan.

 

Minimum leeftijd
Er is geen minimum leeftijd voor de tentoonstelling. We raden aan om kinderen t/m 12 jaar onder begeleiding van een volwassene de tentoonstelling te bezoeken.

 

Lockers
Rugzakken en grote tassen zijn niet toegestaan in de tentoonstelling. Daarom zijn er lockers beschikbaar voor € 0,50 waar je tassen en kleine koffers in kwijt kunt. Zo kun je op je gemak STAR WARS: Identities bekijken.

 

Kom verkleed!
Leuk als je verkleed komt in je favoriete Star Wars outfit. Echter, je helm of masker kunnen niet gedragen worden in de expo. Je kunt ze kwijt in de lockers.
Je light saber is niet toegestaan: Rekening houdend met andere bezoekers zijn replica wapens of soortgelijke items niet toegestaan in de tentoonstelling.

 

TICKET INFORMATIE

Tickets
Tickets koop je via www.ticketmaster.nl/starwarsidentities of ter plekke bij Pathé CineMec (alleen met PIN). Let op: Een bepaalde dag of tijdslot kan uitverkocht raken. Om teleurstelling te voorkomen raden we je aan om tickets vooraf online aan te schaffen.

 

Groepen
De tentoonstelling is het ideale uitje voor groepsbezoeken zoals schoolreisjes, familiedagen en zakelijke uitstapjes. Voor groepen vanaf 11 personen gelden gunstige tarieven. Kijk voor meer informatie bij tickets.

 

Scholen
STAR WARS: Identities is een zeer geschikt uitje voor scholieren van basisscholen en middelbare scholen. Kijk voor meer informatie bij tickets

 

CONTACT

Pers
Voor persaanvragen, beeldmateriaal en overige persinformatie kun je mailen naar press@starwarsidentities.nl

 

Contact
Heb je een vraag over je tickets, je bestelling of wil je van tijdslot veranderen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketmaster via 0900-3001250 (60cpm) of via het contactformulier.
Heb je een andere vraag? Stuur dan een e-mail naar info@starwarsidentities.nl

Wil je ons telefonisch bereiken? Bel dan naar: 088 515 2000.


Top