TICKETS

 

KLIK HIER OM TICKETS TE KOPEN

Hier vind je een overzicht en uitleg over welke tickets er beschikbaar zijn voor STAR WARS: Identities en hoe je ze kunt bestellen. Bij STAR WARS: Identities werken we met tijdsloten, zodat er tegelijkertijd niet te veel bezoekers binnen zijn. Een tijdslot is het door jou gekozen tijdstip om de tentoonstelling te betreden. Eenmaal binnen kun je zo lang blijven als je wilt en de tentoonstelling op je gemak bekijken. Een bezoek aan de tentoonstelling duurt gemiddeld anderhalf uur.


VOLWASSENEN
Toegang tot de tentoonstelling voor 1 volwassene.
Ma-Vr: € 20,- (excl. servicekosten)
Za-Zo en in de schoolvakanties: € 22,- (excl. servicekosten)

KINDEREN
Toegang tot de tentoonstelling voor 1 kind van 4 t/m 14 jaar.
Ma-Vr: € 16,- (excl. servicekosten)
Za-Zo en in de schoolvakanties: € 18,- (excl. servicekosten)

FAMILIETICKET
Het familieticket is geldig voor 4 personen: 1 volwassene en 3 kinderen of 2 volwassenen en 2 kinderen.
Ma-Vr: € 63,- (excl. servicekosten)
Za-Zo en in de schoolvakanties: € 71,- (excl. servicekosten).

GROEPEN
Groepen vanaf 11 personen profiteren van 10% korting. De korting geldt voor volwassenen- en kinderkaarten en is niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen. Wil je een groepsboeking doen? Klik dan hier. Of bel het call center van Ticketmaster: 0900-3001250 (60 cpm).

SCHOLEN
Basisscholen en middelbare scholen betalen € 12,50 per ticket (leerlingen en begeleiders) en ontvangen een gratis lespakket ter voorbereiding op het bezoek. Het minimale aantal leerlingen is 15. Schoolboekingen gelden alleen doordeweeks met uitzondering van de schoolvakanties. Wil je een schoolboeking doen? Klik dan hier. Of bel het call center van Ticketmaster: 0900-3001250 (60 cpm).

COLLECTOR TICKETS
Wil je een mooi souvenir? Kies dan voor het Collector Ticket bij je bestelling! Je kunt kiezen uit de 6 verschillende Star Wars designs. Het Collector Ticket is tevens het toegangsbewijs.
Let op: In verband met het productieproces stopt de verkoop van het Collector Ticket 4-6 weken voor de gekozen datum van bezoek. Daarom adviseren wij om minimaal 6 weken van tevoren tickets te boeken als je verzekerd wilt zijn van een uniek Collector Ticket.

CJP OF 65+
Toegang tot de tentoonstelling voor 1 CJP-pashouder/65- plusser.
Ma-Vr: € 18,- (excl. servicekosten).
Za-Zo en in de schoolvakanties: € 20,- (excl. servicekosten).

KLIK HIER OM TICKETS TE KOPEN


Top